Поредно автомобилно приключение за Русата Златка! Една от трите най-известните бг

...
Поредно автомобилно приключение за Русата Златка! Една от трите най-известните бг
Коментари Харесай

Русата Златка се моли на "паяк" да не й вдига колата! Ето какво се случи

Поредно автомобилно премеждие за  Русата Златка ! Една от трите най-известните бг плеймейтки показа, че този път паяк желал да й подвига колата. В момента Златка Райкова е на Малдивите с Благо, където карат екзотична почивка, надалеч от снега и кишата.

Омилостивена от жарките лъчи на слънцето, сексбомбата взема решение да обърне малко внимание на простосмъртните почитатели и прави чат с тях. Там чистосърдечно си признава, че неотдавна в София паркирала по подобен метод, че незабавно до джипа й цъфнал паяк - кошмарът на всички водачи в огромните градове.

Случката се разиграва пред един от огромните столични хотели. За шанс Златка съумява да види в точния момент опасността, излиза пред хотела и съумява да се „ оправи " с паяк а като стига до хепиенд. На всеки се случва, нали? Да, само че на  Златка  й се случва по-често от нормалното.

Неотдавна папараците на „ България Днес " я хванаха в крачка в друго „ именито " паркиране в най-оживената част на столичния бул. „ Сливница ". Всеки, който е прекарал повече от 30 минути в столицата, знае какъв брой е претрупан тази път и какъв брой неприятна концепция е да се паркира баш на булеварда. Тя обаче имаше причина да е спряла тъкмо там - пред магазин за платове, откъдето пазари.

Тогава нямаше паяк , а непосредствено пристигна полицията. Органите на реда небрежно обясниха на плеймейтката, че сходно паркиране е, меко казано, нежелателно, и я подканиха да се разкара. Златка тогава бе спряла не с едно, а с две транспортни средства зад джипа й бе с бус, в който да натрупа платовете.

Седмици след тази история още веднъж топпапараци я изловиха в друго пътно провинение. Този път  Златка Райкова  попадна в обективите, откакто влезе в насрещното на еднопосочна уличка в центъра.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР